09 Oct, 2019
Reageer

1. 2019-10/milou-portret - 2. 2019-10/milou-plt6 - 3. 2019-10/milou-plt3

X

Wing Life - Milou

>>>

Het Engelse 'wing it' betekent improviseren, iets doen zonder gedegen voorbereiding of oefentijd. Het leven is bij uitstek een gelegenheid om dit toe te passen; daar komen de mooiste levenslopen uit voort. De sprong wagen, iets spannends doen zonder de uitkomst te weten: wij houden van eigengereide vrijbuiters die het leven leven op een manier doe bij hen past. Voor deze serie portretteer ik mensen die het net anders doen, deze keer vloog ik Texel over met Milou. Lees hier haar verhaal:

Half city girl, half eiland meisje. Maar vooral ontwerpster: kleding en sieraden, ze bedenkt en maakt het. Voortkomend uit zo’n creatieve genenpoel is het voor Milou vanzelfsprekend om te tekenen, schilderen, naaien.
Over een paar weken start de middelbare schooltijd en na het volgen van regulier onderwijs, kiest Milou nu heel bewust voor een Vrije School. Ze kijkt uit naar het periode onderwijs, waarbij je je op veel verschillende manieren onderdompelt in een onderwerp, waardoor zaken echt gaan leven en gemakkelijker beklijven. Plus natuurlijk alle kunstzinnige vakken. Zo kan zij onverstoorbaar doorgaan met worden wie zij is.
Voor toekomstdromen verblijft Milou teveel in het moment: nu surfen, nu knutselen, nu turnen.
Alhoewel, één ding wenst zij al jaren: dat ze een succesvol kledingontwerpster wordt.

Reactie(s) op:

Wing Life - Milou

X