09 Oct, 2019
Reageer

1. 2019-10/portret-micha-met-haan - 2. 2019-10/micha-veraf-met-bus - 3. 2019-10/micha-middel-met-haan-op-hoofd

X

Wing Life - Micha

>>>

Het Engelse 'wing it' betekent improviseren, iets doen zonder gedegen voorbereiding of oefentijd. Het leven is bij uitstek een gelegenheid om dit toe te passen; daar komen de mooiste levenslopen uit voort. De sprong wagen, iets spannends doen zonder de uitkomst te weten: wij houden van eigengereide vrijbuiters die het leven leven op een manier doe bij hen past.
Voor deze serie portretteer ik mensen die het net anders doen, te beginnen met Micha, in een mooi Peace, Love and Texelness shirt. Lees hier zijn verhaal:

Micha broedt liever een ei uit dan dat hij in een klaslokaal zit en verkiest de taal van de natuur boven grammatica. Zijn interesse gaat uit naar planten en dieren. Hij woont daarvoor op een prachtige plek, waar hij de hele dag zoet kan zijn met vissen, hutten bouwen, bijen houden, zijn groentetuin verzorgen of helpen met aardappelen poten - als zijn huid maar zwart wordt en zijn haren in de war. Toch gaat hij binnenkort een groot avontuur aan, waarbij vrijheid voorop staat: hij vertrekt met zijn vader, moeder en zus in hun Mercedes bus om door Europa te trekken. Gelukkig gaan honden Nala en Sammie mee. Hij zal Janneke het schaap, Kippie-Kip de haan en zijn vrienden wel missen. Zijn droom is om tijdens hun reis te kunnen zwemmen in een zee met helder, helblauw water, waarin je de vissen zo voor je neus voorbij ziet schieten.

Reactie(s) op:

Wing Life - Micha

X