23 Jul, 2021
Reageer

1. 2021-07/01 - 2. 2021-07/03

X

Wing Life - Laura

>>>

Het Engelse 'wing it' betekent improviseren, iets doen zonder gedegen voorbereiding of oefentijd. Het leven is bij uitstek een gelegenheid om dit toe te passen; daar komen de mooiste levenslopen uit voort. De sprong wagen, iets spannends doen zonder de uitkomst te weten: wij houden van eigengereide vrijbuiters die het leven leven op een manier doe bij hen past. Voor deze serie portretteer ik mensen die het net anders doen, deze keer wandelde ik op een grijze zomerdag door de Slufter met Laura Van Veller. Lees hier haar verhaal:

Laura verbindt. Ondernemers en boeren, Spanje en Nederland, de toekomst van de aarde en haar eigen moestuin, mensen en duurzame oplossingen.

En Laura schippert. Als je al een aantal jaren in een yurt nabij de Pyrenee├źn woont, is de Hollandse klei wel van je voeten gevallen, maar blijft je dadendrang behouden.

Dus pendelt zij heen en weer tussen culturen, landen, ambitie en loslaten, en verdiepen maar ook een brede blik houden.

Eigenlijk zijn schipperen en verbinden onderdeel van hetzelfde proces; je moet immers beide oevers aandoen om een brug te kunnen bouwen.

De uitdaging is om binnen al die beweging steeds je eigen kern terug te vinden. Dit lukt haar goed aan de zijde van haar bergen-liefhebbende, flamenco-spelende geliefde. Zij leren van elkaar en groeien samen. Zo voegen zij steeds een ingredi├źnt toe aan hun gezamenlijke solide leven, dansend, strevend, zaaiend, musicerend, fietsend, etend.

Reactie(s) op:

Wing Life - Laura

X