09 Oct, 2019
Reageer

1. 2019-10/geertje1 - 2. 2019-10/geertje-portret-liggend

X

Wing Life - Geertje

>>>

Het Engelse 'wing it' betekent improviseren, iets doen zonder gedegen voorbereiding of oefentijd. Het leven is bij uitstek een gelegenheid om dit toe te passen; daar komen de mooiste levenslopen uit voort. De sprong wagen, iets spannends doen zonder de uitkomst te weten: wij houden van eigengereide vrijbuiters die het leven leven op een manier doe bij hen past. Voor deze serie portretteer ik mensen die het net anders doen, deze keer vertoefde ik in de paradijselijke tuin van Geertje van Lingen. Lees hier haar verhaal:

Soms moet je blijkbaar heel diep vallen, om uiteindelijk hoger te kunnen vliegen.
In haar vorige leven beklom Geertje gestaag de carrière ladder, zonder vooropgezet plan, maar toch steeds hogerop. Dat ging schuren: het is lastig om zowel de financiën als het welbevinden van je medewerkers gezond te houden en haar natuur ontfermde zich het liefst over het laatste. Eigenlijk was het wel duidelijk dat deze weg haar hart niet liet zingen, maar ze moest nog een donker dal door, eer ze uitkwam bij zichzelf en daarmee bij het verloren lied van haar ziel. Dit lied uit zich middels dans, schilderen, boetseren, musiceren, en toch ook weer via de verbinding met mensen. Dit keer niet 'boven', maar naast de ander. Want door al haar levenservaring kan zij zich als geen ander inleven en zijn er weinig zaken waarover zij geen begrip of lichtpuntje kan schenken aan mensen die worstelen.
De lessen van het verleden en de connectie met haar binnenste maken haar tot een unieke paradijsvogel, eentje die in staat is diep te voelen én zwierend te genieten.

Reactie(s) op:

Wing Life - Geertje

X